Ammattilaisille

Verstas tarjoaa yrittäjille palveluita vakituisesta tilavuokrasta alihankintaan. Yhteisöllisen verstaan ajatuksena ammattilaiskäyttöön on tuoda eri puutyöalojen taitajat saman katon alle, joka puolestaan mahdollistaa työkuorman jakamisen notkeasti yrittäjien kesken ja ennen kaikkea tekijöiden tietotaidon kartuttamisen.

Loppuasiakkaat puolestaan hyötyvät monipuolisten palveluiden tarjonnasta. Esimerkkinä veneenrakentajan ja kalusteasentajan synergialla saadaan aikaiseksi helposti toimiva kalusteratkaisu purjeveneeseen. Siis kun asiakas tulee ovelle kysymään ”Onnistuisiko teiltä…”, voimme vastata myöntävästi kuulematta lausetta loppuun.

Aloittavan yrittäjän suurimpia kynnyksiä on myös taloudelliset haasteet. Oman verstaan kalustaminen kysyy alkupääomaa. Suurimman osan aikaa yksittäinen hankittu puuntyöstölaite tai pintakäsittelytila taas kuitenkin on vailla käyttöä. Lisäksi kuukausittaiset kulut voivat olla alkuun turhan suuret yksin yrittävälle. Yhteisessä käytössä olevat laitteet ja tilat mahdollistavat niiden tehokkaan hyödyntämisen, ja sitä kautta pienemmät käyttökustannukset.

Kiinteään kuukausihintaan 400 € saat verstaan käyttöösi laitteineen 24/7. Sisältää sähkön, veden, lämmityksen, jätehuollon…

Tämä malli ei sido pitkiin vuokrasuhteisiin, joten voit vapaasti kokeilla uutta yritysideaa ilman riskiä tai jäädä pidemmäksikin aikaa joukkoomme.

Vaikka jokainen toimiikin omana yrityksenään, on yhteisöstä myös voimaa markkinoinnissa, sillä sana leviää puskaradiossa tällaisesta monipuolisesta tekijöiden verstaasta nopeaan.