Avoin puutyöverstas

Olipa tarve pienelle tai suuremmallekin nikkarointiprojektille, verstaalta löytyy tilaa ja tarvittavat laitteet toteuttamiseen. Mitään aikaisempaa puutyökokemusta ei tarvitse olla vaan kaikki innokkaat ovat tervetulleita. Opastamme laitteiden turvallisen käytön ja olemme mielellämme apunasi projektin suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen saakka. Laskutus tapahtuu sitten projektin valmistuttua asiakkaan arvioimien tehokkaiden työtuntien mukaan. Emme siis laskuta suunnittelusta ja kahvin hörppimisestä. Kahvin muuten tarjoamme myös. Meille tärkeintä on viihtyvyys, onnistumisen elämykset ja rento yhdessä tekemisen meininki.

Verstaalla on koneita raakapuun pätkimisestä ja höyläämisestä hiontaan sekä viimeistelyyn. Tilan ilmankosteus on vakio (suhteellinen kosteus 50 %) ympäri vuoden, mikä takaa ihanteelliset olosuhteet varsinkin soitinrakentamista varten. Verstaalla on yhteiskäyttöön teriä ja käsityökaluja, mutta on suositeltavaa ottaa omat mukaan mikäli sellaisia omistaa. Tällä hetkellä kalustoon kuuluu mm. seuraavanlaisia laitteita:

Varaa etukäteen aika varauskalenterista, tai soita verstaan numeroon 040 952 8871.

Hinnoittelu

Hinnat alkaen 15 € / tunti tai 89 €/kk.
Kuukausihinnalla voit tehdä töitä ajanvarauskalenterin puitteissa niin paljon kuin vain haluat. Hinnat sisältävät ALV:n 24%. 

Kuukausijäsenyys

Kuukausijäsenyys on henkilö- tai yrityskohtainen. Sopii siis erinomaisesti niin harrastajalle kuin toisinaan puuverstasta tarvitsevalle yritykselle. Tai miksipä et hankkisi kuukausijäsenyyttä työntekijöillesi vaihtoehdoksi kuntosalille tai muille virkistysaktiviteeteille.

Ostamalla useamman kuukauden kerrallaan saat yksittäisen kuukauden edullisemmin.

KuukausimääräYksittäisen kuukauden hintaKausilipun hinta
1 kuukausi89 €/kk89 €
6 kuukautta81,5 €/kk489 €
12 kuukautta74,08 €/kk889 €

Tuntihinnoittelu

Arvioi itse projektin valmistuttua kauanko aikaa meni, ja maksat vain tehokkaista työtunneistasi 15 €/tunti. Laskutus katkeaa viiden tunnin kohdalla, joten yhdestä päivästä maksat korkeintaan 75 €.

Maksutapoina käy käteinen, pankki- ja luottokortit (MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Vpay, Visa Electron, JCB, Diners Club) sekä NFC-maksut (Apple Pay / Google Pay).

Voit ostaa myös ennakkoon sarjalippuja ZupTicketistä, niin saat yksittäisen työtunnin edullisemmin.

TuntimääräYksittäisen tunnin hintaSarjalipun hinta
1 tunti15 €/tunti15 €
5 tuntia13,50 €/tunti67,50 €
10 tuntia12 €/tunti120 €
20 tuntia11,25 €/tunti225 €
50 tuntia10,80 €/tunti540 €