Pidämme verstaan kiinni ollessamme muissa projekteissa ti ja ke 23.-24.2. Verstas aukeaa taas torstaina normaaliin aikaan! Workshop is closed 23.-24.2. during the time we’re working on projects elsewhere. We’ll be open again in Thursday 25.2.!

Olemme vielä auki normaalisti tiistaina 22.12, jonka jälkeen suljemme verstaan loppuvuodeksi. Avaamme ovemme jälleen maanantaina 4.1.2021. Mukavaa joulun odotusta Copone’s -tiimiltä!

Nyt nuorten soittimet kuntoon puoleen hintaan! Olemme laskeneet kitaroiden ja bassojen perushuollon hintaa alle 18 -vuotiaiden soittimien osalta. Nyt soittimien perushuolto nuorille siis vain 40 € + kielet. Myös muissa huolloissa tulemme mielellämme vastaan. Rok rok!

Lähenevän joulun kunniaksi pistimme pystyyn kampanjan floikkakitaroiden huollosta. Nyt vuoden 2020 loppuun floyd rose -tyylisten tallan omaavien kitaroiden perushuolto ilman lisämaksua, eli perushuollon 80 € + kielet hinnalla! (norm. 105 € + kielet)

Sain muutama viikko sitten huoltoon hintavahkon Martinin teräskielisen akustisen kitaran. Kielet särisivät otelautaa vasten 12. nauhan yläpuolelta soitettuna, ja äkkiseltään näytti siltä että kansi oli romahtanut kasaan. Tämä puolestaan aiheutti sen, että otelauta oli mutkalla ja talla oli painunut todella alas kannen mukana. Kallis soitin oli siis soittokelvoton. Otelaudasta törröttävät nauhanpäät kertoivat kuitenkin nopeasti tilanteen …

Oikeanlaisesta säilytysilmankosteudesta huolehtiminen ja sen tärkeysLue lisää

Käsityönä valmistettu yksilöllinen soitin vastaa aina tilaajan tarpeita. Näin ei tehdasvalmisteisten soitinten kohdalla ole, eikä edes voi olla. Isolta valmistajalta saat sen, mitä on tarjolla ja todennäköisesti melko edullisesti. Käsin tehty soitin sen sijaan on iso sijoitus. Köyhtymääsi hintaa vastaan saat tosin pitkäikäisen, laadukkaan ja juuri sellaisen soittimen kuin halusitkin, ilman kompromisseja. Mitä tulee hintaan, …

SoitinrakentaminenLue lisää