Huoltoajanvaraus

Ulkoistin huoltojonon asiakkaille kotiin, jolloin säästän itse säilytystilassa, ja asiakkaalla on kitara käytettävissään vielä huoltoaikaa odotellessa. Monesti soitin on kuitenkin toimiva vaikka kaipaisikin pientä laittoa, ja sen roikuttaminen soitinrakentajan huoltojonossa voi olla turhauttavaa.

Toimi näin:

  1. Arvioi huollon tarve itse tai ota yhteyttä sähköpostitse info@copones.fi tai soita , 040 952 8871 niin arvioidaan yhdessä.
  2. Varaa alla olevasta kalenterista seuraava vapaa tai sinulle parhaiten toimiva aika jolloin kitara voidaan huoltaa.
  3. Sinuun ollaan tarvittaessa yhteydessä ja kysellään huoltoon liittyviä lisätietoja, jotta osataan varautua tarvittaviin materiaaleihin.
  4. Tuo soittimesi hyvissä ajoin ennen sovittua aikaa liikkeeseen, jotta huolto voidaan aloittaa sovittuna aikana. Ajan ollessa heti aamusta, kannattaa soitin jättää jo edellisenä päivänä.
  5. Saat ilmoituksen kun huolto on valmis, ja voit tulla hakemaan soittimen takaisin itsellesi. Monesti jopa saman päivän aikana. Maksun voit suorittaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai vaikkapa lahjakortilla.

Voit edelleen tulla soittimesi kanssa myös paikan päälle vanhaan malliin ilman erillistä varausta, mutta huomioithan että varauskalenterin huollot ovat aina etusijalla, ja voit joutua odottamaan pidempään huollon valmistumista.

Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

Lähetä