Verstaan käyttöehdot

Copone’s on vakuuttanut tilan ja laitteet tapaturmien varalta. Ennen ensimmäistä käyttökertaa asiakas perehdytetään laitteiden turvalliseen käyttöön. Emme kuitenkaan vastaa henkilövahingoista ja asiakas on itse vastuussa omasta turvallisuudestaan. Huolehdi siitä että laitteita käyttäessä, joku on aina paikalla varmistamassa sen varalta jos jotain sattuu.

Henkilökunta on sinua varten. Älä epäröi kysyä apua. Jos olet epävarma jonkin työstökoneen käytön kanssa, kysy mieluummin henkilökunnalta apua niin säästymme mahdollisilta ikäviltä henkilövahingoilta. Tiloissa työskentelee myös muita yrittäjiä, joten muista myös heidän työrauha. Muuten sosiaalisuus on erittäin tervetullutta. Tavoitteemme on kuitenkin vahvasti yhteisöllinen verstas, jonka periaatteisiin kuuluu toisten auttaminen.

Verstaan kaikki työkalut ja laitteet ovat käytettävissäsi, pois lukien vakivuokralaisten henkilökohtaiset työkalut. Kannattaa aina kysyä jos ei ole varma kenen työkalu on.

Muistathan myös siivota jälkesi ja palauttaa lainatut työkalut omille paikoilleen, niin seuraavallekin asiakkaalle taataan mahdollisimman mukava kokemus.

Tuntivuokralaisena maksat vain tehokkaista työtunneista oman arviosi mukaan projektin päätteeksi.